Ditt val gör skillnad!

Regionen ser en fortsatt minskad smittspridning av Covid-19 i hela länet. Men det är fortfarande för tidigt att slappna av. För alla gäller fortfarande att följa de nationella råden, hålla avstånd och undvika trängsel.

Läs mer

Ungdomsutbyte med musik som tema

i Category: | 1 min läsning

Under v.32 anordnar Robertsfors kommun ett ungdomsutbyte med musik som tema, Rock for Democracy inom ramen för 2014. Fyra band kommer under veckan leva ihop på en miniturné och utföra konserter i Skellefteå, Umeå samt Robertsfors.  Deltagande länder är Sverige, Norge, Estland och Polen. Passa på att besöka någon av konserterna!

Turnéschema:

6 Augusti – Skellefteå (Byske Havsbad)
7 Augusti – Umeå (HamnMagasinet) 19:00-22:00
9 Augusti – Robertsfors (Centrumhuset) 18:00-22:00

Band: Strange Brew, SE, Alchemist, EST, Astatos, POL o CROCS, NOR samt EstBanje , Drums