Ditt val gör skillnad!

Regionen ser en fortsatt minskad smittspridning av Covid-19 i hela länet. Men det är fortfarande för tidigt att slappna av. För alla gäller fortfarande att följa de nationella råden, hålla avstånd och undvika trängsel.

Läs mer

Valresultat 2014

i Category: | 1 min läsning

Måndagen den 15 september börjar länsstyrelserna den slutliga rösträkningen. Nu räknas alla röster som räknats på valnatten ännu en gång och länsstyrelserna redovisar även antal röster för alla partier samt personröster. Resultaten publiceras på www.val.se i takt med att de räknats och registrerats in hos länsstyrelserna. Medan den slutgiltiga rösträkningen (extern-länk) pågår kan du ta del av det preliminära valresultatet (extern-länk).

Mer information om rösträkning och resultat finner du på valmyndighetens hemsida.