Ditt val gör skillnad!

Regionen ser en fortsatt minskad smittspridning av Covid-19 i hela länet. Men det är fortfarande för tidigt att slappna av. För alla gäller fortfarande att följa de nationella råden, hålla avstånd och undvika trängsel.

Läs mer

SMHI klass 2 varning vid Robertsfors kustområde

i Category: | 1 min läsning

 

SMHI överväger att utfärda en klass 2 varning vid Robertsfors, Skellefteå och Nordmalings kustområde med prognosen att vattenståndet kommer höjas med ungefär en meter natten till fredagen (mellan 15 – 16 jan). Vattenståndet ska återgå till normala nivåer under lördagen. Det finns fortfarande mycket is på olika områden och detta kan skada eventuella bryggor, båtar med mera som befinner sig vid kusten. Robertsfors kommun uppmanar alla som har egendom eller liknande som kan skadas att vidta åtgärder.