Topp 3 inom SM i telefoni!

i Category: | 1 min läsning

Robertsfors kommun placerade sig på topp 3 inom SM i telefoni i klassen “kommunspecial”. Övriga Nominerade i kategorin var: Bodens kommun och Bjurholms kommun. Bjurholms kommun vann första priset i tävlingen. För Robertsfors kommun var det mycket hedrande att vara topp 3 i Sverige. Vi jobbar hårt varje dag på att ge en bra service till våra medborgare.

Företaget Q Survey genomför undersökningarna och i klassen KommunSpecial ringer professionella undersökare 100 samtal till kommunväxeln, uppger ett ärende för telefonisten och kopplas sedan vidare till önskad förvaltning där även respondenten bedöms.

Det är ett kvalitetserkännande av vårt gemensamma regionarbete med växeln i Bjurholm, ett kvalitetserkännande av vår medborgarservice (Kerstin Bygdemark) samt alla våra tjänstemän dit samtalen kopplats.

Läs mer under: smitelefoni.se