Ditt val gör skillnad!

Regionen ser en fortsatt minskad smittspridning av Covid-19 i hela länet. Men det är fortfarande för tidigt att slappna av. För alla gäller fortfarande att följa de nationella råden, hålla avstånd och undvika trängsel.

Läs mer

Robertsfors kommun gratulerar IFK Åkullsjön till SM-bronset i futsal.

i Category: | 1 min läsning

IFK Åkullsjön kunde efter att ha kört över IK Gauthiod i matchen om 3:e pris med 6-1 plocka hem bronsmedaljen till Västerbotten.

Vi har idag ca 170 ideella föreningar i Robertsfors. Bredden är stor och de flesta är på något sätt inblandade i någon förening vare sig det rör sig om Kultur eller Fritid.  Det här är ytterligare ett erkännande att man med småmedel, hård träning och ett hemvävt gäng med spelare i blandade åldrar kan röna enorma framgångar nationellt.akullsjon