Ditt val gör skillnad!

Regionen ser en fortsatt minskad smittspridning av Covid-19 i hela länet. Men det är fortfarande för tidigt att slappna av. För alla gäller fortfarande att följa de nationella råden, hålla avstånd och undvika trängsel.

Läs mer

Kulturstipendium

i Category: | 1 min läsning

Robertsfors kommuns målinriktade kulturstipendium på 10 000 kronor är ledigt för ansökan. Sista ansökningsdag
15 maj 2015. Kulturstipendiet ges för utbildningsändamål eller genomförande av projekt inom litteratur, musik, konst, dans, foto, teater, konsthantverk och hembygdsverksamhet. Personer som är mantalsskrivna i eller har anknytning till kommunen samt grupper, föreningar eller organisationer som är verksamma i kommunen, är
berättigade att söka.

För att ladda hem ansökan besök sidan målinriktade kulturstipendium.

Skicka ansökan per post eller mail till:
Robertsfors kommun, Kulturkontoret Magnus Hansson,
Storgatan 13 915 81 ROBERTSFORS, mah@robertsfors.se