Fira Sverige nationaldag!

i Category: | 1 min läsning

Tillsammans med PRO och ABF bjuder Robertsfors kommun in till traditionsenligt firande av Sveriges nationaldag. I år äger firandet rum på Bruksudden i Robertsfors. Lördag den 6 juni kl. 13.00 startar firandet med flagghisning och tal av kommunfullmäktiges ordförande Olov Nilsson. William Sellberg kommer och underhåller med musik och allsång och diplom delas ut till nya medborgare.

I samband med firandet sker också boksläppet av Robertsfors+Musik=SANT – En framgångsaga. Från klockan 14.00 tar författaren Karl-Martin Munter över scenen för att spela och berätta mer om boken som också kommer att finnas på plats till försäljning! För er som redan har beställt boken kan nämnas att dessa nu har börjat levereras ut.

Medtag stol eller filt att sitta på då vädret ställt till det med färdigställandet av den nya scenen. Barnen bjuds på fika! Välkommen!