Mitt Robertsfors!

i Category: | 2 min läsning

Robertsfors kommun har skaffat en app! Sedan i slutet av april har appen “Mitt Robertsfors” funnits ute i både Play och iOS butikerna för gratis nedladdning. Under tiden den har legat ute har också en utvecklingsprocess pågått och flera tjänster lagts till i appen. Vi har nu kommit så långt att den börjar kännas mer komplett vilket också gör att vi kan börja pusha och göra lite “reklam” för den.

”Mitt Robertsfors” är appen för både dig som är invånare och besökare! En kostnadsfri app som finns att ladda hem både till Android och iOS. Appen är en samlingsapp och rymmer både information och många av de kommunala tjänster som Robertsfors kommun erbjuder.

Varje användare får möjlighet att utforma appen efter egna önskemål genom att placera tillgängliga tjänster på appens startsida för att enklare komma åt dem i framtiden.

Tre tjänster att tipsa om i appen inför sommaren och semestern är:

Evenemangskalendern – En skräddarsydd variant av visitrobertsfors.se. Med tjänsten får du kolla på alla anmälda evenemang som arrangeras i Robertsfors kommun året runt! (Lanserades idag 2015-06-30!)

Fiske – En specialutvecklad tjänst där du hittar fiskeplatser, bestånd, om det krävs fiskekort etc. Samt bäst av allt! Aktivera din GPS i telefonen och tjänsten guidar dig med körbeskrivning fram till utvald fiskeplats!

Återvinningscentralen – Hur många gånger har man inte frågat sig själv… Vilka dagar och tider hade återvinningscentralen öppet nu igen? Lugn, nu finns lösningen för att få ett snabbt svar. Med tjänsten återvinningscentralen kan du snabbt ta fram informationen så nästa gång har du svaret i din ficka!

Ett till litet tips på vägen är att du också väljer att tillåta push-notiser i appen vilket gör att vi snabbt kan skicka ut information om det skulle vara problem med bredband, vatten eller dylikt.

Vare sig du befinner dig inom Robertsfors kommun tillfälligt eller om du bor här hoppas vi att  ”Mitt Robertsfors” lever upp till dina förväntningar!

Har du idéer/tankar på tjänster som borde finnas i appen som du saknar? Eller är det något som inte fungerar som det ska? Tveka inte på att kontakta oss! Lättast är att skicka ett mail till kmnn@robertsfors.se

Hoppas ni alla får en trevlig app-sommar!