Ditt val gör skillnad!

Regionen ser en fortsatt minskad smittspridning av Covid-19 i hela länet. Men det är fortfarande för tidigt att slappna av. För alla gäller fortfarande att följa de nationella råden, hålla avstånd och undvika trängsel.

Läs mer

Sommarsimskola 2016 v.24-25

i Category: | 1 min läsning

Robertsfors kommun och Umeå Simsällskap arrangerar sommarsimskola på badhuset i Robertsfors. Simskolan pågår måndag-fredag vecka 24-25 (förutom midsommarafton). Målgrupp är barn födda 2008 och tidigare, i mån av plats tar vi in yngre barn. Avgiften är 250 kr.

Målet med kursen är att barnen ska få vattenvana, lära sig bröstsim, livräddningsryggsim samt grundläggande livräddning.

De barn som bor utanför Robertsfors tätort kan få taxi till och från simskolan. Taxi hämtar och lämnar på samma plats under hela simskolan, antingen från fritids eller från en samlingsplats i närheten av hemmet.

Anmälan ska vara inne senast 31/3-16. De är ett begränsat antal platser, vi prioriterar de som är i störst behov av simskola. Därför är de inte säkert att den som anmält sig först, får en plats. Antagningsbesked mejlas ut ca 2 veckor efter sista anmälningsdatum.

Information om simskolan mejlas ut tillsammans med antagningsbeskedet.

Om du har frågor om simskolan, då är du välkommen att mejla uss.simskola@gmail.com eller ringa 072-241 39 10.

Välkommen med din anmälan!

Umeå Simsällskap