Ditt val gör skillnad!

Regionen ser en fortsatt minskad smittspridning av Covid-19 i hela länet. Men det är fortfarande för tidigt att slappna av. För alla gäller fortfarande att följa de nationella råden, hålla avstånd och undvika trängsel.

Läs mer

Kulturstipendium 2016

i Category: | 1 min läsning

Kulturstipendium ledigt för ansökan! Robertsfors kommuns målinriktade kulturstipendium på 10 000 kronor är ledigt för ansökan. Sista ansökningsdag 09 maj 2016. Kulturstipendiet ges för utbildningsändamål eller genomförande av projekt inom litteratur, musik, konst, dans, foto, teater, konsthantverk och hembygdsverksamhet. Personer som är mantalsskrivna i eller har anknytning till kommunen samt grupper, föreningar eller organisationer som är verksamma i kommunen är berättigade att söka.

Stipendieförslag skickas senast den 09 maj 2016 till:
Robertsfors kommun, Utveckling & Information Magnus Hansson, Storgatan 13, 915 81 Robertsfors.
Via e-mail: mah@robertsfors.se