Ditt val gör skillnad!

Regionen ser en fortsatt minskad smittspridning av Covid-19 i hela länet. Men det är fortfarande för tidigt att slappna av. För alla gäller fortfarande att följa de nationella råden, hålla avstånd och undvika trängsel.

Läs mer

Auktion: Jenningskolans industriprogram

i Category: | 1 min läsning

I enlighet med kommunstyrelsens beslut så avyttras nu maskiner och inventarier vid Jenningsskolan. Vi samarbete med PS Onlineauktioner och objekten läggs ut för budgivning onsdag 4/5 och auktionen avslutas torsdag 12/5. Du kan se alla objekt på PS.se

Försäljningsvillkor hittar du på https://psonlineauktioner.se/kopa/villkor1/

Visning sker på plats tisdag 10/5 mellan 10.00-13.00

Frågor kontakta
PS Onlineauktioner Simon Widerstedt 0910-220035
Robertsfors kommun Olle Norberg 0934-14001