Ditt val gör skillnad!

Regionen ser en fortsatt minskad smittspridning av Covid-19 i hela länet. Men det är fortfarande för tidigt att slappna av. För alla gäller fortfarande att följa de nationella råden, hålla avstånd och undvika trängsel.

Läs mer

En väg in

i Category: | 1 min läsning

Känner du till en ungdom i din närhet som är i behov av att få någon form av sysselsättning? Robertsfors kommun och Arbetsförmedlingen har tillsammans upprättat kontaktmöjligheten ”En väg in” som riktar sig till ungdomar utan sysselsättning samt till deras anhöriga och bekanta. Vi jobbar på ett flexibelt sätt för att finna individuella lösningar för de ungdomar vi kommer i kontakt med och vi behöver er hjälp att nå dessa ungdomar, antingen genom att de själva eller någon i deras närhet kontaktar oss.

Detta arbete grundar sig på Delegationen för unga till arbete och deras nationella verksamhet.

Ni kan nå En väg in på: 070-9919146 eller unga@robertsfors.se

 

Läs mer här!