Ditt val gör skillnad!

Regionen ser en fortsatt minskad smittspridning av Covid-19 i hela länet. Men det är fortfarande för tidigt att slappna av. För alla gäller fortfarande att följa de nationella råden, hålla avstånd och undvika trängsel.

Läs mer

Västerbottens teknikföretag och Region Västerbotten möts i Sikeå

i Category: | 1 min läsning

Den 14 oktober möts teknikföretag och Region Västerbotten för en spännande dag på Spiran i Sikeå. Under dagen kommer man att diskutera hur teknikföretagen kan utvecklas och växa i Västerbotten och vad kan Region Västerbotten kan bidra med.

På plats under dagen för att ge sin syn på läget är Indexator AB, Norrlandsgjuteriet AB, Teknikföretagens ekonom, Region Västerbotten och IUC Norrbotten/Västerbotten. Dagen avslutas med en paneldebatt där riksdagspolitiker, kommunpolitiker, näringslivschefer och företagsrepresentanter deltar.