Ny socialchef i Robertsfors kommun

i Category: | 1 min läsning

Jhonas Nilsson blir ny socialchef i Robertsfors kommun februari 2017. Jonas är socionom, 44 år gammal och arbetar idag som områdeschef för Individ och familjeomsorgen i Vännäs kommun där han jobbat som chef i fem år. Han bor med sin familj i Sörfors. – Vi ser stora kvalitéer i Jhonas och ser att han på ett bra sätt kan leda och utveckla en verksamhet i samspel med verksamhet och ledningsgrupp. Jhonas visar på stora möjligheter att fortsatt säkra god kvalitet inom socialtjänsten, inte minst genom öppenhet och samverkan med andra verksamheter, säger kommunchef Karin Ahnqvist. Jhonas Nilsson inleder sin tjänst i Robertsfors kommun januari 2017 och har då möjlighet att under en månad arbeta parallellt med nuvarande socialchef David Grahn, som går i pension februari 2017.