Nya tjänster till ansökan!

i Category: | 1 min läsning

Nya tjänster ligger ute till ansökan i början av 2017!

Robertsfors kommun växer och söker nu efter en bostadsstrateg för att fortsätta växa hållbart. Kanske är du samhällsplanerare, mäklare, ingenjör, ekonom eller på annat sätt arbetat med bostadsutveckling och samhällsbyggnadsfrågor. Du har kunskap i plan- och bygglagstiftningen, bostadsutveckling samt även finansiella förutsättningar inom bostadssektorn. Ansök senast 2017-01-21.

För att ytterligare utveckla den samordnade rehabilitering finns Robertsfors kommun från 2017 med i Samordningsförbundet Umeåregionen. Nu söker vi en koordinator med ansvar att utveckla och säkra införandet av samordningsförbundet i Robertsfors kommun. Ansök senast 2017-01-22

Robertsfors kommun har erhållit externa medel vilket möjliggör att ytterligare stärka kommunens arbete med att hjälpa unga personer till sysselsättning. Projektet riktar sig mot de unga individer inom det kommunala aktivitetsansvaret och de som är äldre, hela vägen upp till 25 år. Vi söker nu därför medarbetare till vårt projekt Ung och framåt! Ansök senast: 2017-01-22

Läs mer om samtliga tjänster och ansök på: HR-supporten (extern-tjänst)

Övriga tjänster ute till ansökan: Boendechef, hemtjänstchef, kontaktpersoner, lärare till grundskolan