Rektor till Lärcentrum

i Category: | 1 min läsning

Robertsfors kommun söker rektor till Lärcentrum. Som rektor för Lärcentrum i Robertsfors kommun leder du verksamheterna Komvux, Särvux, SFI och Individuella programmen. Genom ett tydligt och närvarande ledarskap och med en pedagogisk grundsyn, utvecklar du som rektor din verksamhet där alla blir sedda och respekterade. Du har höga förvänt¬ningar på din verksamhet och du ansvarar för att resultaten säkerställs och följs upp i enlighet med vårt systematiska kvalitetsarbete. Vi förväntar oss att du arbetar analytiskt, strukturerat och målinrik¬tat för att ligga i framkant med verksamhetsutveckling i samverkan med andra aktörer. Du har ett helhetsansvar när det gäller personal- och arbetsmiljöfrågor samt budget och resultat. Som rektor för Lärcentrum ingår du i barn- och utbildnings ledningsgrupp. Läs mer och ansök om tjänsten på HR-supporten (extern-länk).

Sista ansökningsdag: 2017-02-12