Var med och håll Robertsfors rent i vår!

i Category: | 1 min läsning

I år deltar Robertsfors kommun i Håll Sverige Rents aktion mot nedskräpning. Runt om i landet plockar förskolor, skolor, föreningar, företag och privatpersoner skräp – både för att göra sin närmiljö lite finare och för att visa att nedskräpning inte är okej. 2016 deltog 767 782 hjältar runt om i landet!

Från 15 februari är anmälningen öppen till Vi Håller Rent! Anmäl er på www.hsr.se/vihallerrent. Alla anmälda deltagare får kostnadsfritt Håll Sverige Rent skräpplockarmaterial bestående av sopsäckar, soppåsar och klistermärken. I Robertsfors kommun kommer vi distribuera materialet vecka 19. Anmälda deltagare hämtar materialet hos kommunen på samhällsbyggnadskontoret.

Ni tar själva hand om det skräp ni samlat in. Sortera och återvinn gärna förpackningar av papper, glas, metall och plast och åk eventuellt till ÅVC om möjlighet finns. Skolor och förskolor kan beställa extra hämtning minst en vecka innan via Eva Glaas (egs@robertsfors.se)

Vid frågor om Vi Håller Rent, kontakta Sylvia Jonsson 0934-14022 eller sijn@robertsfors.se

Var med du också i kampen mot skräpet!