Samhällsgalan

i Category: | 1 min läsning

Robertsfors kommun ska vara attraktivt att leva i. En del i detta är det fantastiska närings- och föreningsliv vi har i kommunen. Visste du att vi har ungefär 240 aktiebolag och 170 föreningar registrerade i Robertsfors kommun?
Helt otroligt hur många som gör saker för att Robertsfors ska blomstra!

Samhällsgalan

Samhällsgalan som arrangeras för första gången i år, 2017 är svaret på en motion som skrevs under 2015 av Lars Bäckström. En enig kommunstyrelse ställde sig bakom motionen och beslutade att göra ett försök att arrangera
en gala. Galans syfte är att sätta fokus på, lyfta och visa alla de goda krafter som finns; Näringslivet, Kulturen, De ideella krafterna, Föreningarna, Eldsjälar samt Prestationer som genomförts under 2016. Därför kallas den
Samhällsgalan! Målet är att galan ska bli återkommande. Den grupp som arbetat fram galan samt aktiviteter runt denna är delar av Robertsfors kommuns utvecklingsavdelning, Robertsfors Lions Club, Köpmännen i Ånäset och Robertsfors, företagarna i Robertsfors Kommun samt Centrumhusföreningen. Galan går av stapeln den 7/4. Inbjudna till årets gala är föreningar och aktiebolag i Robertsfors kommun.

Samhällsdagar 5/4 – 7/4

Förutom galan arrangeras också andra aktiviteter under perioden 5/4 – 7/4.

5/4 – Teater för förskolorna i Ånäset
5/4 Frukostmöte för företagarna i Robertsfors kommun
6/4 Kvällsöppet köpmännen Robertsfors

FINAL 7/4
11.00 – 15.00 Visning av ”tidningsurklipp i Robertsfors Kommun”
13.00 – 13.30 Julia Forsberg från Ung Företagsamhet berättar om hur de arbetar med
ung företagsamhet i Robertsfors Kommun.
13.30 – 14.00 Olof Norberg berättar om Robertsfors Kommuns näringslivsarbete.
14.00 – 14.45 Clearsense – Premier Partner till Google delar med sig av kunskap inom
sökmotoroptimering, google adwords, hemsideproduktion
18.00 Samhällsgala med inbjudna föreningar och företag i Robertsfors Kommun

Läs tidningen

Tillsammans med Mellanbygden och Tidningar i Norr AB har en tidning upprättats kring arrangemanget som har skickats ut till samtliga hushåll i Robertsfors kommun. I tidningen kan du bland annat läsa om utmärkelserna som kommer att delas under under galan men också om kampanjen Tyck Om Robertsfors kommun. Tidningen kan du öppna med din webbläsare, Robertsfors samhällsdagar tidning (pdf-dokument)