Ditt val gör skillnad!

Regionen ser en fortsatt minskad smittspridning av Covid-19 i hela länet. Men det är fortfarande för tidigt att slappna av. För alla gäller fortfarande att följa de nationella råden, hålla avstånd och undvika trängsel.

Läs mer

Möt Polisen i vår/sommar!

i Category: | 1 min läsning

I den anda som Svensk Polis vill komma närmare medborgarna samt avge medborgarlöften så kommer Robertsforspolisen erbjuda följande tillfällen att möta medborgarna gällande vad vill/ tycker Robertsfors medborgare.

Onsdag 14 juni kl. 18.00-19.30 så erbjuds medborgardialoger med lokal polis utanför COPP i centrala Robertsfors.

Söndag 9 juli kl. 10.00-15.00, Barnens Dag på Sjukhusudden så kommer lokal polis stå med en polishusvagn och polisbil och ge möjligheter för barn att träffa oss, men också ge möjlighet till medborgardialoger. Arrangör Sikeå SK