Ditt val gör skillnad!

Regionen ser en fortsatt minskad smittspridning av Covid-19 i hela länet. Men det är fortfarande för tidigt att slappna av. För alla gäller fortfarande att följa de nationella råden, hålla avstånd och undvika trängsel.

Läs mer

Vattenläcka på Rotberget, Robertsfors

i Category: | 1 min läsning

Uppdatering 05:00 16/06-17: Åtgärdat

Vattenläckan på Rotberget har åtgärdats.

Uppdatering 16:25 15/06-17: Avstängning

Reparation av vattenläckan på Rotberget kommer tvinga oss att stänga av vattnet i Robertsfors och Fredriksfors mellan den 15/6 ca 21.30 till den 16/6 ca 07.00. Detta p.g.a att vi inte har någon buffert då vattentornet är tömt sedan inbrottet. SMS har gått ut till hushållen i Robertsfors och Fredriksfors.

Vatten finns att hämta på tryckstegringsstationen utanför Robertsfors mot Fredriksfors.

Läs mer om SMS-tjänsten, kontrollera och lägg till dina uppgifter på https://www.robertsfors.se/sms-tjanst-vid-driftstorning/ . Att anmäla sig till tjänsten är helt gratis och används för att vi snabbt ska kunna nå ut med information vid driftstörningar.

Uppdatering 08:07 15/06-17: Återupptagande
Läckan på Lövstigen är nu lagad och nu börjar reparationerna av läckan på Rotberget. Vattenvagnen ställs upp på Granbacken 11.

Uppdatering 08:43 13/06-17: Försening
På grund av en vattenläcka vid Brännan i Robertsfors så kommer reparationer av denna vattenläcka att försenas. Vi återkommer med mer information när vi vet när reparationerna kan genomföras!