Ditt val gör skillnad!

Regionen ser en fortsatt minskad smittspridning av Covid-19 i hela länet. Men det är fortfarande för tidigt att slappna av. För alla gäller fortfarande att följa de nationella råden, hålla avstånd och undvika trängsel.

Läs mer

StreetSport on Tour

i Category: | 1 min läsning

I tisdags genomfördes StreetSport on Tour, där alla åk.6 i kommunen fick möjlighet att prova på olika aktiviteter. Aktiviteter som de fick välja bland var Parkour, Brottning, Fiske, Casting, Discgolf, Golf, Fotbollsgolf, Streetbasket, Streetdans, Radiostyrt och Rullstolsinnebandy. En fantastisk dag med många glada och nöjda ungdomar! Dagen anordnades i samarbete med Västerbottens Idrottsförbund. På plats fanns också ett antal lokala aktörer som bidrog starkt till att dagen blev en succé! Tack till Wasteland Discgolf, Älvräddarna Robertsfors, Robertsfors GK, Robertsfors IK samt Robertsfors Motorsällskap för er insats under dagen! Vad var populärast enligt ungdomarna? Radiostyrt med Robertsfors Motorsällskap!