Hyr ut – vi fixar bostadsbristen!?

i Category: | 1 min läsning

Det råder brist på bostäder i Robertsfors kommun. Fram till år 2030 räknar vi med att det kommer att behövas 200 nya bostäder, både lägenheter och villor. Det finns tomma hus och outnyttjade möjligheter lite var stans i kommunen som skulle kunna bidra till några av dessa bostäder!

Vi kommer att ge information om hur man kan gå tillväga för att som privatperson hyra ut. Vad säger bygglagstiftningen om så kallade Attefallare, inreda ytterligare en bostad mm? Vi går även igenom vilka skattemässiga fördelar som en uthyrning kan ge. Eva Olsson, regionansvarig på Villaägarna, berättar om vilka skador som kan uppkomma om tomma hus inte hålls uppvärmda och tas omhand.

Välkommen på någon av våra informationsträffar – vi bjuder på kaffe/te och kaka.
Ånäset – Tingshuset, måndag 25/9, kl 18.30
Robertsfors – Centrumhuset, måndag 2/10, kl 18.30
Bygdeå – Församlingsgården, måndag 9/10, kl 18.30