Ditt val gör skillnad!

Regionen ser en fortsatt minskad smittspridning av Covid-19 i hela länet. Men det är fortfarande för tidigt att slappna av. För alla gäller fortfarande att följa de nationella råden, hålla avstånd och undvika trängsel.

Läs mer

Årets bygge 2018

i Category: | 1 min läsning

Utnämningen ”Årets bygge” kommer att utses den 15 mars. Tävlingen premierar det gånga årets bästa byggprojekt i Sverige. Sammantaget konkurrerar 20 projekt i kategorin hus, bostad, ombyggnad och anläggning.

Nominerade till priset är projektet Audumbla 8 byggt av AR-bygg med platschef och styrelseordförande Anders Lindgren, Flarken, i spetsen. Leverantörer har varit bl.a. Martinsons i Bygdsiljum samt Rejo-El & Automation, Björn Johansson, Ånäset.

Vi lyfter på hatten och gratulerar våra professionella företagare i vår bygd och håller tummarna att Anders och hans gäng tar hem priset.

Mer om tävlingen finns att läsa på: aretsbygge.nu (extern-länk)