Ditt val gör skillnad!

Regionen ser en fortsatt minskad smittspridning av Covid-19 i hela länet. Men det är fortfarande för tidigt att slappna av. För alla gäller fortfarande att följa de nationella råden, hålla avstånd och undvika trängsel.

Läs mer

Sportcamp / Musikcamp

i Category: | 1 min läsning

Under Kulturlovet v.44 arrangerar Robertsfors kommun två stycken gratis “camps”.  Ett Sportcamp för ungdomar i mellanstadiet och ett Musikcamp för åk.7-9 men som vi nu också öppnat upp för åk.5 samt 6 i mellanstadiet. För att campen ska bli av krävs ett visst antal deltagare i varje camp. För anmälan, se länk under varje separat camp.

SPORTCAMP

JENNINGSHALLEN KL.10.00-12.00
3-dagars sportcamp för ungdomar i mellanstadiet. Start måndag 30 okt och avslutas onsdag 1 nov. Vi provar på olika lagsporter under 3 dagar tillsammans.

Ålder: Åk.4-6

MUSIKCAMP

Musikskolan / The Globe KL.13.00-15.00
3-dagars musikcamp för ungdomar i högstadiet. Start måndag 30 okt och avslutas onsdag 1 nov. Vi provar på olika instrument, spelar tillsammans, skriver låtar och spelar in.

Ålder: Åk.5-9