Ditt val gör skillnad!

Regionen ser en fortsatt minskad smittspridning av Covid-19 i hela länet. Men det är fortfarande för tidigt att slappna av. För alla gäller fortfarande att följa de nationella råden, hålla avstånd och undvika trängsel.

Läs mer

Näringslivsanalys

i Category: | 1 min läsning

Hur ser näringslivsutvecklingen ut i Robertsfors kommun? Nu kan du ta del av en rykande färsk Näringslivsanalys från UC.

Vet du t.ex. hur många företag det finns i Robertsfors kommun och hur många av dem som är lönsamma och kreditvärdiga?

Genom UC´s analys kan du följa hur företagsklimatet har utvecklats i Robertsfors kommun under de senaste fem åren. UC Näringslivsanalys bygger på uppgifter om samtliga aktiebolag i alla Sveriges kommuner och analyser av företagens bokslut.

Ladda hem 2017 års Näringslivsanalys (pdf-dokument).