Viktig information angående avtal – Bredbandsutbyggnad 2018

i Category: | 1 min läsning

Under 2018 kommer vi att fortsätta utbyggnationen av fibernätet i Robertsfors kommun. Det har kommit till vår kännedom att några fastigheter inom berörda områden inte fått våra utskick med information samt avtal om utbyggnad.

De områden vi i dagsläget har skickat ut information/avtal till är Långsjön (Överklinten), Kvarnrödningen och Ultervattnet mot Buafors.  Vi vill även påminna att skicka in avtalen så snart som möjligt till oss eftersom dessa ligger till grund för att se den totala uppslutningen i respektive område. Äger du en fastighet inom något av dessa områden och inte fått något avtalsutskick från kommunen, hör av dig till:

Arvid Alm på telefonnumret 0934-14013, alternativt genom e-post till arvid.alm@robertsfors.se