Ditt val gör skillnad!

Regionen ser en fortsatt minskad smittspridning av Covid-19 i hela länet. Men det är fortfarande för tidigt att slappna av. För alla gäller fortfarande att följa de nationella råden, hålla avstånd och undvika trängsel.

Läs mer

BEVATTNINGSFÖRBUD (Hävt)

i Category: | 1 min läsning

(Hävt 2018-08-06)

Den senaste månadens torra väder och höga vattenförbrukning gör att Robertsfors kommun måste gå ut med ett bevattningsförbud. Gräsmattor får inte vattnas och poler får inte fyllas med vatten. För att kunna hålla vattenförsörjningen resten av sommaren måste förbrukningen minska.
Bevattningsförbudet gäller:
mot att bevattna gräsmattor
mot att använda vattenspridare
mot att fylla pooler
tvätta bil med slang.

Däremot får du vattna med vanlig vattenkanna i din trädgård.
Bevattningsförbudet gäller till vidare.