Ditt val gör skillnad!

Regionen ser en fortsatt minskad smittspridning av Covid-19 i hela länet. Men det är fortfarande för tidigt att slappna av. För alla gäller fortfarande att följa de nationella råden, hålla avstånd och undvika trängsel.

Läs mer

Valet 2018 sluträknat

i Category: | 1 min läsning

Du kan själv gå in på Valmyndighetens hemsida för att se resultatet.
Där kan man klicka sig fram till riksdags, kommun och landstingsvalet i sin egen kommun.

Man kan också se t ex hur många personröster som politikerna fått i riksdag, kommun och landsting.
Se mer på Valmyndighetens sida genom att klicka på följande länk: 
(extern-länk)

Nya fullmäktige väljer beslutar om representanter till kommunstyrelse, nämnder m.fl. vid fullmäktiges sammanträde den 5 november 2018. Den 13 november sammankallas den nya kommunstyrelsen för att i sin tur besluta om positioner, så som utskottsordföranden.