Ditt val gör skillnad!

Regionen ser en fortsatt minskad smittspridning av Covid-19 i hela länet. Men det är fortfarande för tidigt att slappna av. För alla gäller fortfarande att följa de nationella råden, hålla avstånd och undvika trängsel.

Läs mer

Musikskolans Jubileumskonsert

i Category: | 1 min läsning

Robertsfors kommunala musikskola fyller 60 år och firas med en jubileumskonsert. På scenen hittar vi bland annat Maria Andersson, Josephine Forsman, Frida Hyvönen och Jimmy Källqvist tillsammans med musikskolans elever från nutid och närtid. Fredrik Wännman med musikskolans lärare. Elever från Dalkarlså folkhögskola.

Max antal biljetter per beställning:
• Vuxna 4st biljetter / beställning,
• Ungdom 2st biljetter / beställning.

Biljettpris:
• Ungdom upp till 17 år – 100:-
• Vuxen +18 år – 200:-

Länk till försäljning
Billetto (extern-länk)
(OBS! Försäljning start kl.13.00 den 3 okt.)