Genomförd säljutbildning

i Category: | 1 min läsning

Inom ramen för stöd till näringslivsutveckling, ett samverkansprojekt mellan kranskommunerna, har en säljutbildning genomförts för våra företagare i kommunen. Målet med utbildning har varit att bland annat ge fördjupade kunskaper i bra bemötande, visuell försäljning, manuell försäljning, framtidens detaljhandel och att skapa nöjda kunder. Utbildningen har största del genomförts kvällstid och har ägt rum under tre tillfällen. Utöver detta har Claes Lundgren från Kommunicera Mera (ansvarig för utbildningen) åkt ut och besökt deltagande butiker för personlig rådgivning.

På bilden övre raden från vänster:
Claes Lundgren kursledare, Olof Karlsson Norrlans fruktvin AB, Joakim Degerfält Degerfält Bygg, Mattias Degerfälj Järnaffärn i Flarken & Robertsfors, Niklas Bäckström (skymd) Bäckströms Radio & TV AB, Benjamin Edström Grisbilen,

Nedre raden från vänster:
Malin Lindmark, Malin i Ratan AB, Kerstin Andersson SIkeåHus AB, Andreas Resolut Lely Center, Carola Nilsson Carola & Lottas AB, Anniqa E Nygård Grisbilen, Ann-Britt Andersson SikeåHus AB.

På bilden saknas Jörgen Andersson Coop Nord Robertsfors.