Ditt val gör skillnad!

Regionen ser en fortsatt minskad smittspridning av Covid-19 i hela länet. Men det är fortfarande för tidigt att slappna av. För alla gäller fortfarande att följa de nationella råden, hålla avstånd och undvika trängsel.

Läs mer

Cecilia inom förskolan!

i Category: | 1 min läsning

Vad jobbar du med?
Förskollärare

Vad är en bra dag på jobbet för dig?
En riktigt bra dag på jobbet är när jag möts av glada och nyfikna kollegor, både små och stora. Hos oss på Dungen kan dagarna se väldigt olika ut beroende på vad som ska upptäckas och utforskas. Att varje dag få lära sig något nytt om sig själv, andra och omvärlden är enormt givande.

Vilken utbildning eller andra kvalifikationskrav krävs för ditt yrke?
Universitetsstudier till Förskollärare och gärna livserfarenhet från många områden