Ditt val gör skillnad!

Regionen ser en fortsatt minskad smittspridning av Covid-19 i hela länet. Men det är fortfarande för tidigt att slappna av. För alla gäller fortfarande att följa de nationella råden, hålla avstånd och undvika trängsel.

Läs mer

Förtidsröstning för Faluns omval

i Category: | 1 min läsning

I och med att Falun kommun kommer genomföra ett omval den 7 april så kommer det vara möjligt att förtidsrösta till detta val även på andra platser i Sverige. Detta kan dock variera beroende på kommun, men i Robertsfors kommun kommer det vara möjligt att rösta vid Kommunkontoret i Robertsfors (Storgatan 13, 915 31 Robertsfors).

Det krävs dock att en är röstberättigad för omvalet till kommunfullmäktige i Falun för att kunna rösta. Därmed gäller inte omvalet Landstingsfullmäktige eller Riksdagsvalet

Öppettider för förtidsröstningen i Robertsfors kommun kommer vara:

  • 1 April: 14.00 – 16.30
  • 2 April: 14.00 – 16.30
  • 3 April: 14.00 – 16.30

Mer information om omvalet går att hitta på Valmyndighetens hemsida genom följande länk: (extern-länk)