Biljetter 13 juni

i Category: | 1 min läsning

Om exakt 1 månad, i samband med att våra barn och ungdomar går på sommarlov igen, anordnas en kväll med musik och aktiviteter i Centrumhusparken, Robertsfors med målet att ge en bra start på sommaren 2019. Idag släpper vi biljetterna!

På scen under kvällen hittar vi elever från vår fantastiska musikskola men också två artister som delar en gemensam nämnare, båda har lyckats kamma hem förstaplatsen i Idol! Varmt välkommen till Robertsfors hälsar vi Lisa Ajax och Chris Kläfford!

Tack vare gott samarbete med delar av det lokala- och närliggande näringslivet och organisationer erhåller alla ungdomar från 6 år upptill åk.9 och som är bosatta i Robertsfors kommun en gratis biljett till kvällen. Berörda ungdomar kommer att få en egen personlig kupongkod hemskickad som går att använda för att gratis hämta ut sin biljett.

Hamburgare, läsk, varma chips och godis kommer att finnas till försäljning. Svenska kyrkan finns på plats och bjuder alla ungdomar på gratis fikabröd och vuxna på kaffe.

Att köpa biljetter:

Biljetter går att köpa elektroniskt på evenemangssidan (13juni.se) eller i kassa på Badhuset i Robertsfors. Öppettider för försäljning på badhuset är mån, ons samt fre kl.10-14.

Köper du biljetterna elektroniskt så levereras dessa på länk till angiven e-postadress vid beställning.

Notera att det är begränsat antal platser så se till att köpa dina biljetter i god tid.

Kupongkoder till ungdomar från förskoleklass upptill åk.9 kommer att skickas ut under veckan.

Klicka här för att komma till evenemangssidan

Tillsammans

Skapar vi en bra start på sommaren 2019 och verkar för en drogfri skolavslutning.

Norrlandsgjuteriet AB
Techsam
MTAB
Carola & Lottas Inredingsbutik
Audio & Video Bäckströms
Ica Robertsfors
Svenska kyrkan
OKQ8 Robertsfors

Ett arrangemang av Robertsfors kommun, Tillväxtsektorn, vid frågor 0934-14114