Den ojämställda stressen

i Category: | 1 min läsning

En föreläsning om brödsmulorna som ligger kvar på bordet. Tvätten som aldrig tvättar, viker och lägger sig i rätt byrålåda själv. Alla de där födelsedagarna som ingen minns, gympasäckar som ska packas. Helhetsperspektivet och projektlederiet. Om varför individuella hanteringsstrategier inte räcker när det är hela samhället som är skevt. Om utmattningens orimliga konsekvenser och vad vi behöver göra nu!

Plats: Centrumhuset, Biografen/teatern
Datum: Torsdag 12 september 2019
Tid: Kl. 14:00 – 16:00

Föreläsningen är kostnadsfri och vänder sig i första hand till anställda i Robertsfors kommun som organisation men kommer också i mån av plats öppnas upp för allmänheten.
Anmälan:  Klicka här
eller via mejl till rusa@robertsfors.org

Kontakt: Vid frågor eller hjälp med anmälan, kontakta Projekt RUSA på mejl rusa@robertsfors.org eller telefon 070-6950193

Sandra Lindström leg. psykolog och föreläsare.
Drivs av ett stort engagemang och intresse för frågor om jämställdhet, feminism och genus. Har särskilt fokus på frågor kopplat till makt, kön, relationer och föräldraskap.Har jobbat inom ett flertal verksamheter som psykiatrisk öppenvård, barn och ungdomspsykiatri, elevhälsa och företagshälsovård. I nuläget pågår hennes specialistutbildning inom arbets- och organisationspsykologi med inriktning mot arbetsmiljö.