Håll Sverige Rent-dagen

i Category: | 1 min läsning

Lördagen den 21 september är det dags för Håll Sverige Rent-dagen. Då hoppas vi att så många kommuninvånaren som möjligt ska gå ut och plocka skräp, för att bidra till en renare och finare kommun.

En närmiljö utan skräp bidrar till ett tryggare samhälle, stärker stoltheten över hemorten och sänker renhållningskostnaderna för kommunen. Du får gärna hjälpa till att sprida informationen om Håll Sverige Rent-dagen för att engagera så många som möjligt att delta i skräpplockningen. Ett sätt att få fler att hjälpa till är att berätta om Håll Sverige Rent-dagen i sociala medier. Tagga gärna alla inlägg med #hållsverigerent och #helasverigeplockarskräp. Det går också att dela Håll Sverige Rents inlägg från Instagram eller Facebook.

Du kan även skapa ett event i skräpplockarappen ”Skrappen” och bjuda in kollegor, företag och organisationer till skräpplockning.

Hoppas att många invånare i kommunen vill hjälpa till att skapa en renare kommun den 21 september!