Ditt val gör skillnad!

Regionen ser en fortsatt minskad smittspridning av Covid-19 i hela länet. Men det är fortfarande för tidigt att slappna av. För alla gäller fortfarande att följa de nationella råden, hålla avstånd och undvika trängsel.

Läs mer

Väg 741 stängs av 4–15 november

i Category: | 1 min läsning

Trafikverket vill förstärka och förbättra väg 741 mellan Ånäset och Estersmark. På så sätt blir sträckan säkrare för alla trafikanter. Dessutom skulle vägen fungera betydligt bättre för näringslivets transporter i området. Från den 4 november till den 15 november stänger Trafikverket av en 700 meter lång sträcka på väg 741 för reparationer av bron över Kålabodaån. Trafik hänvisas till den enskilda vägen väster om Väg 741. För mer information och karta besök: Trafikverkets webbplats om väg 741 (extern-länk).