Ditt val gör skillnad!

Regionen ser en fortsatt minskad smittspridning av Covid-19 i hela länet. Men det är fortfarande för tidigt att slappna av. För alla gäller fortfarande att följa de nationella råden, hålla avstånd och undvika trängsel.

Läs mer

Nya tjänsteleverantörer i Robnet.

i Category: | 1 min läsning

Med start 16/12 2019 har vi 5st nya tjänsteleverantörer i vårt stadsnät som kan leverera internettjänster. Med start 16/12 finns även möjligheter till högre hastigheter i nätet, upp till 1 000mbit går att beställa via tjänsteleverantörerna. Läs mer på sidan om It & Bredband.

De nya tjänsteleverantörerna heter:

  1. Bredband2
  2. Th1ng
  3. Riksnet
  4. VK-Media
  5. Tranquillity

Mer information om tjänster samt priser finns på respektives hemsida (inom kort).

Vi hälsar våra nya leverantörer välkomna till Robnet och Robertsfors kommun.