Ditt val gör skillnad!

Regionen ser en fortsatt minskad smittspridning av Covid-19 i hela länet. Men det är fortfarande för tidigt att slappna av. För alla gäller fortfarande att följa de nationella råden, hålla avstånd och undvika trängsel.

Läs mer

Vattenläcka

i Category: | 1 min läsning

En vattenläcka har påträffats som innebär att vi imorgon onsdag den 18/12 måste stänga av vattenleveransen mellan kl.08-22. Området som berörs av avstängning är delar av Petersens väg, Rickleåvägen, Berglund, Yttre Storbäcken samt delar av Laxbacken. Dåligt tryck kan förekomma i Laxbacken, Rickleå samt Valsfäboda.

Se till att alla vattenkranar är stängda. När vattnet kommer tillbaka, kan missfärgat vatten och tryckförändringar förekomma. Missfärgningen är inte farlig, men var försiktig med tvätt av kläder. Spola kallvatten för att snabbare få rent vatten.