Kommunfullmäktige 20 april – Uppmaning till digital närvaro

i Category: Covid-19 | 1 min läsning

Den 20 april kommer Robertsfors Kommunfullmäktige ha sitt sammanträde 13.00 i Centrumhuset i vanlig ordning. På grund av det nuvarande Covid-19 situation samt nationella förbud så vill Robertsfors kommun uppmana allmänheten att se på Kommunfullmäktige på distans istället för på plats. Det kommer vara möjligt att se på Kommunfullmäktige genom webbsändning (som ni kan nå genom hemsidan) samt kan ni nå ärendelista samt underlaget genom följande länk: Kommunfullmäktige-underlag (extern-länk).

Om en som invånare skulle vilja ställa några frågor till Kommunfullmäktige avseende Årsredovisningen (i samband med “Allmänhetens frågestund”) så är detta möjligt genom att skicka in frågorna innan sammanträdet per e-post till vår Kommunsekreterare: clarence.coulton@robertsfors.org.