Ditt val gör skillnad!

Regionen ser en fortsatt minskad smittspridning av Covid-19 i hela länet. Men det är fortfarande för tidigt att slappna av. För alla gäller fortfarande att följa de nationella råden, hålla avstånd och undvika trängsel.

Läs mer

Vattenläcka Brännan Robertsfors

i Category: | 1 min läsning

Området som berörs är stora delar av Brännan.

En akut vattenläcka gör att vi måste stänga av vattnet  idag lördag kl 08.00 till ca 18:00. Innan dess kan du tappa upp vatten för att kunna dricka och spola toaletten. Se till att alla vattenkranar är stängda. När vattnet kommer tillbaka kan missfärgat vatten och tryckförändringar förekomma. Missfärgningen är inte farlig, men var försiktig med tvätt av kläder. Spola kallvatten för att snabbare få rent vatten.

Vattentank kommer att ställas ut vid Ekenstamsvägen12