Carin Elofsson – ny samhällsbyggnadschef

i Category: | 1 min läsning

Carin Elofsson har sedan februari i år varit tillförordnad samhällsbyggnadschef i Robertsfors kommun. Nu är det klart att hon blir ordinarie på posten.

Carin har lång erfarenhet från flera olika sektorer inom Robertsfors kommun, senast som barn- och utbildningschef, en tjänst som hon tillträdde 2013. Redan 2012 provade hon dock på arbetet som samhällsbyggnadschef under knappt ett år. När tjänsten blev vakant i februari i år fick Carin förfrågan om att bli tillförordnad chef för samhällsbyggnadskontoret.

– Det har varit roligt och det är med glädje jag tackar ja till att fortsätta som samhällsbyggnadschef, säger Carin Elofsson.

Anders Persson, kommunchef i Robertsfors är nöjd med rekryteringen.

– Det känns väldigt tryggt att Carin Elofsson tackat ja till att bli permanent i rollen som samhällsbyggnadschef. Robertsfors kommun står inför stora och spännande utmaningar de närmaste åren, inte minst då det gäller samhällsbyggnadssektorn, som med Carin får en kompetent och erfaren chef väl rustad att möta dessa.

Carin Elofsson tillträder som samhällsbyggnadschef efter semestern.