Ditt val gör skillnad!

Regionen ser en fortsatt minskad smittspridning av Covid-19 i hela länet. Men det är fortfarande för tidigt att slappna av. För alla gäller fortfarande att följa de nationella råden, hålla avstånd och undvika trängsel.

Läs mer

Affischer för att bromsa smittan

i Category: Covid-19 | 1 min läsning

Vi får inte glömma bort att vi är mitt i en pågående pandemi. Har du en verksamhet och vill hjälpa till att bromsa smittan? Då kan du ha nytta av denna PDF som Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) sammanställt. PDF-filen består av sex sidor affischer, där du kan välja att skriva ut och sätta upp den som är mest relevant för din verksamhet.

Mer utskriftsmaterial som bland annat gatupratare och bordsryttare finns att ladda ner hos MSB (extern länk).


PDF-affisch: msb_verksamheter_affisher_a4