Ditt val gör skillnad!

Regionen ser en fortsatt minskad smittspridning av Covid-19 i hela länet. Men det är fortfarande för tidigt att slappna av. För alla gäller fortfarande att följa de nationella råden, hålla avstånd och undvika trängsel.

Läs mer

Länk till Region Västerbottens coronarapportering

i Category: Covid-19 | 1 min läsning

På länken nedan kan man följa Region Västerbottens coronarapportering. Där kan man se att antalet bekräftade fall av covid-19 i länet har ökat markant den senaste tiden. Siffrorna förklaras av att fler lindriga fall upptäcks tack vare egenprovtagning för allmänheten. Det är ingen ökad belastning inom sjukvården. Tillsammans får vi hjälpas åt så att det inför hösten förblir så.
* Håll avstånd
* Tvätta händerna noggrant
* Stanna hemma vid minsta förkylningssymtom
* Är du 70 år eller äldre är det extra viktigt att du undviker platser där människor samlas och att du begränsar dina fysiska kontakter.
Tillsammans bromsar vi smittan!
Region Västerbottens coronarapportering