Ditt val gör skillnad!

Regionen ser en fortsatt minskad smittspridning av Covid-19 i hela länet. Men det är fortfarande för tidigt att slappna av. För alla gäller fortfarande att följa de nationella råden, hålla avstånd och undvika trängsel.

Läs mer

Har du tvättat händerna?

i Category: Covid-19 | 1 min läsning

Många går snart tillbaka till arbetet efter välbehövlig semester och om några veckor drar skolorna igång igen. För att undvika en andra våg av smittspridning av covid-19 gäller samma råd som tidigare: – Stanna hemma om du känner dig sjuk – Håll avstånd till andra – Tvätta händerna ofta och noga Just den där sista punkten kan vi nog alla bli bättre på. Lär även barnen att handtvätten får ta lite mer tid. På så sätt minskas risken för såväl magsjuka som influensor. En film på hur man tvättar händerna ”rätt” kan du se här: Tvätta händerna och minska risken att bli sjuk. (extern länk)