Ditt val gör skillnad!

Regionen ser en fortsatt minskad smittspridning av Covid-19 i hela länet. Men det är fortfarande för tidigt att slappna av. För alla gäller fortfarande att följa de nationella råden, hålla avstånd och undvika trängsel.

Läs mer

Annorlunda Halloween i år

i Category: Covid-19 | 1 min läsning

Hej förälder!
Halloween i år blir inte som andra år. Det är tråkigt att ställa in, bättre att ställa om. Att barnen går på bus- eller godisrunda är möjligt om föräldrar planerar noga i förväg tillsammans med sina barn. Det gäller att skydda sig själv och andra, så planera för smittsäkra besök genom att tänka på följande:

Stanna hemma om du är sjuk
Gå till folk du redan känner
Göra det möjligt att tvätta händerna ofta med handsprit
Hålla avstånd till andra och var gärna utomhus
Välj godis med papper på

Tillsammans bromsar vi smittan!