Ditt val gör skillnad!

Regionen ser en fortsatt minskad smittspridning av Covid-19 i hela länet. Men det är fortfarande för tidigt att slappna av. För alla gäller fortfarande att följa de nationella råden, hålla avstånd och undvika trängsel.

Läs mer

Sporthallarna öppnar igen

i Category: Covid-19 | 1 min läsning

Robertsfors kommun öppnar upp sporthallar och simhall för föreningsdriven verksamhet fr o m 25/1 2021 ,16.00.  Detta gäller barn- och unga födda 2005 och senare. Bokade tider gäller. Ej avbokade tider debiteras. Varje förening ska ha fått ett mail kring vad som gäller. Utöver detta mail så vill vi verkligen ni beaktar de råd som finns från folkhälsomyndigheten.

Håll avstånd till varandra.
Dela ej utrustning med varandra.
Om möjligt genomför aktiviteten utomhus istället.
Inga gemensamma omklädningsrum.

Läs mer om Folkhälsomyndighetens föreskrifter och allmänna råd. 

Frågor och svar om regler för gym- och sportanläggningar, badhus och handelsplatser.