Anna Falk blir ny ekonomichef i Robertsfors kommun

i Category: Nyheter | 1 min läsning

Anna Falk blir ny ekonomichef i Robertsfors kommun. Hon är en engagerad ledare med bred erfarenhet som chef och har verkat inom privat, offentlig och statlig sektor. Anna är utbildad civilekonom och arbetade senast på Indexator Rotator Systems AB där hon bland annat ansvarade för bolagets ekonomiprocesser. Hon har även arbetat som ekonomichef på Vindelns kommun under en kortare period.

Anna Falk är född och uppvuxen i Stockholm och flyttade till Vindeln 2017. Före flytten arbetade hon bland annat som controller och ekonomichef på Stadsbyggnadskontoret, Stockholms stad. Hon ser fram emot sitt nya uppdrag på Robertsfors kommun och att få arbeta med bland annat processförändringar och organisationsutveckling.

– Det finns många fördelar med att arbeta i en liten kommun och det känns spännande med de stora utmaningar som Robertsfors kommun står inför, säger Anna Falk.

– Det är med glädje vi kan hälsa Anna Falk välkommen till Robertsfors kommun som ny ekonomichef. Annas breda bakgrund inom både privata och offentliga verksamheter samt erfarenheter av utvecklingsarbete på olika nivåer kommer bli en stor tillgång för det utvecklingsarbete Robertsfors kommun nu står inför, säger Anders Persson, kommunchef, Robertsfors kommun.

Anna Falk tillträder tjänsten som ekonomichef i Robertsfors kommun den 1 mars.