Tillfällig omledning av E4 v. 9

i Category: Nyheter | 1 min läsning

Uppdatering 24 februari

Information från Trafikverket och entreprenör:

Enligt önskemål från Länstrafiken stängs E4 kl. 07.15 den 1 mars och öppnas kl. 06.00 den 3 mars. Bild för hur avstängningarna kommer att placeras nedan.

 

Karta över avstängningar och brobygge         Brobygge

 


Uppdatering 23/2 Trafikverket har kompletterat med följande information: “Omledning av E4 norr och södergående med anledning av arbeten med en tillfällig bro över Dalkarlsån. Den ska användas som en förbiledning för breddning av befintlig bro över E4 Dalkarlsån. Infarten till Bygdeå påverkas inte och påstigande bussresenärer kan använda Bygdeå likt tidigare omledningar. När den tillfälliga bron sedan är klar för trafikering, som är 7 meter bred ,kommer det att skyltas med avsmalnande väg och väg 663 får stopplikt mot E4.”


Kommunen har informerats om en tillfällig omledning av E4 under v. 9. Det gäller E4 i både norr- och Södergående riktning som, på grund av broarbeten, kommer att ledas om enligt bifogad karta. Omledningen gäller från 1 mars kl. 07.15 till 3 mars kl. 06.00.