Digital näringslivsfrukost i samverkan

i Category: Nyheter | 1 min läsning

Tema: Framgångsrikt företagande

Tid: Fredag den 19 mars kl.08.00-08.45
Plats: TEAMS
Länk till anmälan: https://simplesignup.se/event/178227-naeringslivsfrukost-19-3-nis-60
Klicka här om du vill delta i mötet.

Gäster

  • Donald Eriksson, Aurora Borealis Adventures från Ekorrsele i Vindelns kommun. Han erbjuder bland annat topprankade hundspannsturer i Sverige, övernattning i norrskenskåtor och norrländsk mat över öppen eld. Ensam är aldrig stark! Samarbete är ett av det familjeägda företagets nyckelord. Den innebörden har visat sig vara ovärderlig när pandemin förändrade både efterfrågan och ekonomi på ett mycket påtagligt och utmanande sätt. Hör honom berätta om den mödosamma, kreativa och pågående vägen tillbaka till det ”nya normala”. Lyssna
  • Gunnar och Helena Resoluth, delägare till Mjölkautomatik I Norr AB samt Fjössystem AB som förser lantbrukare med service och innovativa produkter för djurhållning. Vi får ta del av en mycket spännande tillväxtresa utöver det vanliga med utgångspunkt från byn Flarken. Från 0 till ca 60 miljoner kronor I omsättning under en 15-årsperiod parallellt med ett ständigt ökande rekryteringsbehov och pågående utvecklingsarbete. Vad är framgångsreceptet?

 

Varmt välkommen till en stimulerande näringslivsfrukost!

Projektgruppen för Näringsliv i samverkan 6.0

 Kranskommunerna Bjurholm, Nordmaling, Robertsfors, Vindeln samt Vännäs har tagit initiativet, genom projektet Näringsliv i samverkan 6.0, till en serie digitala Näringslivsfrukostar med aktuella och intressanta ämnen för att stimulera tillväxt i kommunernas näringsliv. Vi riktar oss till alla som har intresse av näringslivsfrågor. Sändningen kommer att spelas in och läggas upp på projektets hemsida: www.nis60.se

 

Logga Europeiska Utvecklingsfonden

Logga Region Västerbotten