Kommunfullmäktige 26 april – Uppmaning till digital närvaro

i Category: Nyheter | 1 min läsning

Den 26 april kommer Robertsfors Kommunfullmäktige ha sitt sammanträde kl. 13.00, ännu en gång digitalt. På grund av den nuvarande Covid-19 situationen samt nationella riktlinjer vill Robertsfors kommun uppmana allmänheten att se på Kommunfullmäktige på distans istället för på plats. Det kommer vara möjligt att se på Kommunfullmäktige genom webbsändning (som ni kan nå genom hemsidan) samt kan ni nå ärendelista och underlaget genom följande länk: Kommunfullmäktige-underlag (extern-länk).

Om en som invånare skulle vilja ställa några frågor till Kommunfullmäktige (i samband med ”Allmänhetens frågestund”) så är detta möjligt genom att skicka in frågorna innan sammanträdet per e-post till vår Kommunsekreterare: clarence.coulton@robertsfors.org.